Signnieuws

Kornit Digital onthult in mei op Fespa 2018 in Berlijn een nieuwe Direct-To-Garment (DTG) product en demonstreert end-to-end digitale textielproductie.

Kornits aanwezigheid op Fespa (hal 1.1, stand A20) is opgebouwd rond twee thema’s. In de DTG printsectie laat de fabrikant zien hoe zijn HD-technologie de concurrentie aangaat met zeefdruk. De Kornit Avalanche HD speelt hierin een sleutelpositie. Dit systeem wordt aangestuurd door een ColorGate Textile Production Server en is verbonden met een web-to-print bestelworkflow.

Productieworkflow

In de ‘direct-to-fabric’ sectie op de stand wordt een end-to-end productieworkflow getoond met de Kornit Allegro printer, uitgerust met neoninkten. De opstelling wordt gecomplementeerd door een snijtafel van Zünd en een naaigedeelte, zodat bezoekers kunnen zien dat losse stukken textiel na het printen direct droog zijn en meteen kunnen worden afgewerkt.

ColorGate

Als reactie op de vraag vanuit de industrie naar betere kleurcontrole en nauwkeurigheid, werkt Kornit samen met ColorGate. De ColorGate Textile Productionserver (TPS) is op maat gemaakt voor Kornits instellingen. Na uitvoerig testen wordt de ColorGate TPS voor Kornit uitgebracht tijdens Fespa.

Neoninkten

De Allegro zal tijdens Fespa zijn uiterust met Kornits neoninkten. De nieuwe roze en gele inkten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Na de beurs zijn de inkten commercieel verkrijgbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.