Signnieuws

Kornit Digital heeft de deuren heeft geopend van een nieuwe interactieve stand op een van ’s werelds grootste virtuele printbeurzen – Printing Expo Online 2022. Hier is 24/7 een ervaring mogelijk met de textielprintoplossingen van Kornit.

Kornit Digital is nu met een stand te vinden op de virtuele beurs Printing Expo Online.

Printing Expo Online zegt zelf een van de meest populaire online vakbeurzen voor de grafische industrie te zijn. De beurs is afgestemd op de eisen van evoluerende bedrijven, is 24/7 en 365 dagen per jaar geopend – en heeft, volgens eigen zeggen, sinds november 2020 meer dan 60.000 bezoekers van over de hele wereld verwelkomd. De virtuele tentoonstelling van Kornit is volledig ingericht om klanten op hun gemak een flexibele online beurservaring te bieden.

Verschillende oplossingen van Kornit

De ‘showroom’ met meerdere verdiepingen maakt het mogelijk om zelf te navigeren door Kornit’s single-step, digitale direct-to-garment (DTG) en direct-to-fabric (DTF) oplossingen – waardoor nieuwe mogelijkheden worden ontsloten voor on-demand, duurzame digitale mode en textielproductie. Oplossingen die worden getoond zijn onder meer Kornit Atlas MAX, de onlangs geïntroduceerde Kornit Atlas MAX Poly, Kornit Presto MAX en het KornitX Workflow-aanbod.

Een van de oplossingen die wordt op de virtuele beurs is de Kornit Atlas MAX.

Realtime ervaringen

“De markt vraagt ​​in toenemende mate om nieuwe mogelijkheden om deel te nemen aan realtime ervaringen, virtueel wanneer en waar ze dat willen. Onze aanwezigheid op Printing Expo Online is een directe reactie op verzoeken van klanten, door een interactief leerevenement on-demand aan te bieden”, zegt Omer Kulka, Chief Marketing Officer bij Kornit Digital. “Als je meer wilt weten over de kracht van on-demand, duurzame mode- en textielproductie om te voldoen aan de verwachtingen van de klant in een nieuw tijdperk van handel, detailhandel en productie, dan is Printing Expo Online de perfecte aanvulling op traditionele beurzen.”

De virtuele showcase van Kornit is te bezoeken op Printing Expo Online in Zone Two.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.