Signnieuws

Vink VTS realiseert een flinke uitbreiding van haar assortiment met de opname van een unieke collectie KPMF-folies. Dit betekent meer dan honderd nieuwe kleuren carwrapfolies die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Carwrappers kunnen nu al bij Vink VTS terecht voor folies van Avery Dennison, 3M en Mactac. Met deze uitbreiding geeft Vink VTS toegang tot een reeks bijzondere en veel gevraagde carwrapkleuren zoals de High Gloss Black folie. Daarnaast heeft KPMF een aantal unieke overlaminaten in de serie zitten die speciale effecten creëren. Deze overlaminaten zijn zowel te gebruiken voor carwrapping (3D-vervorming) als bescherming van geprint materiaal.

Twintig jaar ervaring

KPMF, dat staat voor Kay Premium Marking Films, was betrokken bij de totstandkoming van de allereerste wrapfilms en heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van carwrapfolies. KPMF premium gegoten carwrapfolies bieden uitstekende vervormbaarheid, superieure afwerking en een lange levensduur, aldus Vink VTS.

AiRelease technology

KPMF kent een gevarieerd assortiment met onderscheidende iriserende, starlight, parelmoer en metallic kleuren, in zowel matte als glanzende afwerkingen. De flexibele 3D-folie met KPMF’s AiRelease technology (luchtkanaalstructuur) is herpositioneerbaar, heeft een geringe initiële hechting voor een optimale montage en kan tot drie jaar zonder lijmresiduen worden verwijderd. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.