Signnieuws

Bahco introduceert een reeks met één hand bedienbare snelklemmen, speciaal gemaakt voor professionals. Behalve dat zij krachtig zijn, met een klemvermogen van wel 300 kilogram, zijn ze gemakkelijk met een hand te bedienen.

Het comfortabele handvat is bijvoorbeeld zodanig ontworpen dat hij in iedere richting kan worden gebruikt, ondersteboven of achterstevoren. Ontwerp en constructie van deze drie nieuwe Bahco-klemmen profiteren van uitgebreide gesprekken met vakmensen en ergonomen.

Drie modellen
Bahco kan nu gebruikersvriendelijke maar krachtige klemmen leveren in drie verschillende modellen met verschillende vermogens en prijzen. Zij beschikken over diverse handige eigenschappen en zijn prettig en ergonomisch in het gebruik. De klemmen zijn gemaakt van op zwaar werk berekend glasvezelversterkt polyamide.

De Superior is verkrijgbaar in twee maten met een klembereik van respectievelijk 150 en 300 mm en is uitgerust met een hendel voor extra hoge druk, waardoor deze klemmen een klemvermogen kunnen genereren van 300 kilogram.

Klanten voor de Bahco QCB-reeks zijn professionele gebruikers die krachtige, eenvoudig en met één hand te gebruiken klemmen nodig hebben. Het klemvermogen is 200 kilogram en de Bahco QCB kan worden geleverd in zes verschillende maten met een klembereik variërend tussen 150 en 1250 mm.

De derde klem, de QCG, is iets kleiner dan de QCB en Superior. Verkrijgbaar in twee maten, met een klembereik van 150 en 300 mm, en een klemvermogen van 125 kilogram – normaal gesproken genoeg voor de meeste werksituaties.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.