Signnieuws

Bas Kosters, winnaar van de Dutch Fashion Incubator Award 2009, heeft samen met Beekwilder een aantal unieke etalage- en presentatieobjecten ontworpen en laten vervaardigen. Handgemaakt, handbeschilderd en in een gelimiteerde oplage.

Bas Kosters is modeontwerper, artiest en kunstenaar. Met veel gevoel voor materialen, kleur, detail en tactiliteit maakt hij ‘one of a kind' objecten.

Papier-maché
De ‘Limited Edition' die hij samen met Beekwilder ontwikkelde, bestaat uit objecten uitgevoerd in een driedelige totempaal en bijpassende plafondhangers. De objecten hebben een authentieke uitstraling en zijn gemaakt van papier-maché. De collectie is vanaf februari verkrijgbaar bij Beekwilder.

Bas Kosters en Beekwilder werkten voor het eerst samen tijdens de presentatie van Bas Kosters' Freedom Collection in Paradiso juni afgelopen jaar. Na deze succesvolle samenwerking hebben Bas en Beekwilder deze ‘Limited Edition' lijn met unieke objecten ontwikkelt. Een combinatie van vakmanschap, creativiteit en toepasbaarheid.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.