Signnieuws

Vandaag is alweer de derde en laatste dag van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign in Hardenberg. Tot vanavond 21.00 uur is de beurs nog te bezoeken.

Terwijl de eerste dag een matig bezoekersaantal kende (bijna 3000), was dat de tweede dag een stuk beter, met ruim 4.700 bezoekers. Het aantal bezoekers van deze eerste twee dagen is vrijwel gelijk aan de beurs van twee jaar geleden. Het was gezellig druk en volgens diverse standhouders waren de bezoekers van goede kwaliteit (lees: beslissers).

Laatste kans

Op de vakbeurs Sign is een breed scala aan signbenodigdheden te vinden. Printers, plotters, freesmachines en carwrappers. Maar ook lichtpanelen, inkten, letters, substraten, frames en meer. U heeft nog een halve dag de tijd om alles met eigen ogen te zien.

Sign+ Magazine

Kom dan ook even langs de stand van Sign+ Magazine, stand 616, te vinden in de ‘signhal’, hal 6. Laat u informeren over de Sign+ Award die wij hier lanceren. Bekijk ons laatste nummer of meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief of een abonnement op het blad. Onze medewerkers staan u graag te woord en delen met u de passie voor sign.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.