Signnieuws

J-Teck3 en Kiian Digital, beide merken binnen de JK Group, lanceren op Fespa 2017 nieuwe textielinkten. 

Zo kondigt J-Teck3 een nieuwe serie digitale textiel pigmentinkten aan, genaamd J-Tex, voor printers die zijn uitgerust met Epson of Kyocera printkoppen. Dit zijn:

• J-TEX P-E, compatibel met Espon printkoppen.

Kiian Digital’s Digistar Bravo

• J-TEX P-K, compatibel met Kyocera printkoppen.

Pigmentinkt

De inkten zijn ontwikkeld voor het direct printen op verschillende soorten stoffen, waaronder katoen, katoen-polyestermixen, synthetische stoffen en viscose. J-Teck3 laat weten dat ze zowel geschikt zijn voor kleding als voor gordijnen, kussens en het bekleden van meubels. De J-Tex pigmentinkten zijn verkrijgbaar in 9 levendige kleuren.

Alle andere J-Teck3 oplossingen voor sublimatie en direct printen op polyester worden eveneens getoond, zoals J-Cube, J-Next Subly, J-Lux, J-Exo Subly Nano en J-Eco Print Nano HF.

Digistar Bravo

Kiian Digital heeft eveneens Fespa Hamburg uitgekozen om zijn Digistar Bravo te lanceren. Een disperse inkt voor het direct printen op textiel door machines met Kyocera printkoppen. Digistar Bravo is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de vereisten van industrieel textiel printen. De range beat 11 levendige kleuren. De 2 zwarten blinken uit in intensiteit, aldus de fabrikant.

Fespa bezoekers krijgen eveneens de bekende Kiian Digital range aan digitale sublimatie-inkten voor direct en transferprinten te zien. De geüpdatete sublimatie inktrange en de pigmentinkt, beide voor direct printen, zijn beschikbaar. Tevens kunnen bezoekers zich laten informeren over de continue updates van Kiian Digital’s certificatieprogramma’s.

J-Teck3 – hal A1, stand B64
Kiian Digital – hal B6, stand D65

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.