Signnieuws

Op Viscom in Düsseldorf kunnen bezoekers Trotec innovaties live leren kennen. In hal 8B presenteert de fabrikant zijn assortiment en bezoekers ervaren alles over lasersnijden en -graveren.

Speedy360_7943 (Large)
Speedy 360

Met de lasersnijmachine SP3000 biedt Trotec, naar eigen zeggen, het ideale werkgebied(2.210 x 3.210 mm) voor standaard formaten van bijvoorbeeld acrylaat of textiel. De fabrikant heeft hierbij rekening gehouden met laad- en loscomfort. Zo kunnen gebruikers van alle vier de kanten – ook tijdens het laseren – de onderdelen die klaar zijn uitnemen en nieuwe materialen in de lasersnijder plaatsen. Dit systeem leent zich ook goed voor lasergravures.

Lasergraveren en -snijden

Ontdek op de Viscom ook de nieuwe lasergraveermachine de Speedy 360. Trotec laat live zien welke mogelijkheden er zijn voor het lasergraveren en lasersnijden van verschillende materialen. De Speedy 360, uitgerust met een werkgebied van 813 x 508 mm, is geschikt voor standaard graveer- en snijmateriaalgroottes. Net als alle producten uit de Trotec Speedy serie is de 360 ook beschikbaar als gepatenteerde flexx machine.

Materiaalbewerking

Trotec is te vinden op Viscom Düsseldorf (4 t/m 6 november 2015) in hal 8B op stand H11. In dezelfde hal vinden bezoekers ook laser- en graveermateriaal van Trotec Laser op stand H03. Daar geven materiaalexperts advies over welk materiaal het best bij de toepassing past en hoe het materiaal het best kan worden bewerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.