Signnieuws

Len de Kort, oprichter en mede-eigenaar van De Kort en Van Veen Reclame, heeft zijn oude passie weer nieuw leven ingeblazen. Hij gaat klanten van DsignMarking adviseren.

Ondanks zijn 68 jaar is De Kort simpelweg nog te jong om niets te doen. En vindt hij het zichtbaar maken van merken nog steeds prachtig om te doen. DsignMarking in Wassenaar is de partij om dit mee te verwezenlijken.

Len de Kort (links) gaat naar DsignMarking.

Totaaloplossingen

Tijdens een toevallige ontmoeting tussen De Kort en Derek Peters van DsignMarking bleek al heel snel dat de kleine 40 jaar ervaring van De Kort naadloos aansluit bij de strategie van DsignMarking. De Kort heeft een uitgesproken mening en een schat aan ervaring op alle gebieden. Meedenken, het laten ontwerpen en de complete uitvoering van totaaloplossingen is voor De Kort allemaal gesneden koek. Maar ook de koppeling naar de huidige technologieën weet hij te leggen.

Interieur en exterieur

Hij zal een adviserende rol gaan spelen in signing en visual branding bij bestaande klanten van DsignMarking en daarnaast zijn eigen netwerk weer opzoeken. Het betreft hier o.a. exterieurs en
interieurs van winkels, maar ook de aankleding en bewegwijzering van kantoren, hotels en ziekenhuizen. Maar ook wagenparken en lichtreclames krijgen een passende merkbeleving en de
gevraagde functionaliteiten.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.