Signnieuws

Boeby Lentjes (54) is per direct de nieuwe salesmanager bij Drukwerkdeal.nl. Hij gaat zich met name richten op het uitbouwen van de directsalesactiviteiten bij de online drukker.

Boeby Lentjes.

Lentjes werkte eerder bij onder andere Probo en Flyeralarm, als landenmanager in Nederland, België en Duitsland. Lentjes: “De online drukwerkmarkt is al een aantal jaren volop in beweging. Afnemers verwachten een persoonlijke benadering met individuele oplossingen. Ik zie bij Drukwerkdeal.nl precies de creatieve en ondernemende mentaliteit die nodig is om aan die verwachtingen tegemoet te komen en deze uiteindelijk zelfs te overtreffen.”

Totale printmarkt

Drukwerkdeal.nl wil zijn marktleiderschap op het gebied van online drukwerk de komende jaren naar de totale printmarkt uitbouwen. Commercieel directeur Martijn Jansen: “De komende jaren willen we uitgroeien tot de grootste drukkerij van Nederland, België en Luxemburg. Een flinke ambitie, die we alleen kunnen realiseren met de beste mensen.” Drukwerkdeal.nl is opgericht in 2005. Bij het bedrijf werken meer dan 400 medewerkers.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.