Signnieuws

Leerstijlen staan centraal tijdens nieuwe bijeenkomsten voor praktijkopleiders, die GOC in 2011 organiseert. In april vinden de eerste drie middagen plaats in Apeldoorn, Breda en Utrecht.

Netwerken, ervaringen uitwisselen en bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werken, leren en stages. Dat is wat GOC praktijkopleiders biedt met de jaarlijkse interactieve bijeenkomsten in de regio.

Ervaren
Dit jaar gaan de praktijkopleiders op verrassende wijze zelf verschillende leerstijlen ervaren. Onder begeleiding van professionele televisiemakers gaan ze aan de slag als cameraman, geluidsman, regieassistent, setdresser of acteur. Op die manier brengen ze samen de verschillende leerstijlen in beeld. Een praktijkopleider die inzicht heeft in de verschillende leerstijlen, kan zijn stagiairs beter begeleiden, is het idee. En wie rekening houdt met de leerstijl van zijn stagiair, bereikt het beste resultaat.

Data
GOC organiseert dit jaar zes bijeenkomsten voor praktijkopleiders, elke keer van 13.00 tot 19.00 uur. De volgende bijeenkomsten staan gepland:
Donderdag 14 april in Apeldoorn – Dinsdag 19 april in Breda – Donderdag 21 april in Utrecht – Donderdag 15 september in Nuenen – Dinsdag 20 september in Amsterdam – Dinsdag 27 september in Groningen.

De bijeenkomsten kosten €85, inclusief diner en een dvd met de zelf geproduceerde filmpjes. Aanmelden kan via www.goc.nl/praktijkleren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.