Signnieuws

Trotec Laser en Mimaki organiseren samen het Let’s Create Event in de Mimaki showroom te Diemen op donderdag 5 april. De dag staat in het teken van het combineren van print- en lasertechniek.

Uitstel

Het evenement is voorlopig uitgesteld ivm de planning en te weinig aanmeldingen. Een nieuwe datum voor het event volgt binnenkort.

Tijdens dit evenement wordt er vanuit verschillende perspectieven uitleg gegeven omtrent de mogelijkheden van print- en lasertechniek, de materialen die hiervoor geschikt zijn en bezoekers kunnen zelf aan de slag gaan met de printer en laser. Zij kunnen zelf de kracht van licht en kleur ervaren.

Sprekers

Voor deze dag zijn ook enkele sprekers uitgenodigd. Zo vertelt Herman Hartman (eigenaar Herman Hartman Grafisch Advies) over de ontwikkelingen in de markt in relatie tot de verschillende technieken. Bert Benckhuysen (Product Manager Mimaki EMEA) geeft uitleg geven over de verschillende technieken en voordelen van digital printing. Alexander Jauker (Head of Product Management Trotec Laser GmbH) zal vertellen over de toegevoegde waarde van laserafwerking in de printindustrie. En Joery Rullens (Consumables Manager Trotec Laser bv) geeft uitleg over de diverse materialen die er op de markt zijn voor het lasergraveren, lasersnijden en printen.

Aanmelden

Het programma van het Let’s Create Event start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur en vindt plaats in de showroom van Mimaki Europe (Stammerdijk 7-E, 1112 AA Diemen). In verband met de organisatie is registreren verplicht via de website van Trotec Laser o.v.v. het aantal personen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.