Signnieuws

BIGsigning uit Oss, een nieuwe naam op het gebied van (3d) letters, is de exclusief gecertificeerde verkoper van het merk 3dletters. Het bedrijf presenteert haar letters op de Vakbeurs Sign.

BigSigningBIGsigning is letterleverancier voor de Benelux en verkoopt acrylaatletters, alle soorten 3d doosletters in aluminium en rvs, dibond letters en piepschuim letters. De letters worden verkocht per centimeter.

Letterwaaier

Op de Vakbeurs Sign komt het bedrijf met drie innovaties. Allereerst een speciaal ontwikkelde letterwaaier waarmee een signmaker zijn klanten een passend advies kan geven. Verder is een website ontwikkeld waarop alle letters per centimeter zijn te calculeren. En tot slot wordt 3dFlexcoat geïntroduceerd, een speciale coating om piepschuim letters ook buiten toe te kunnen passen.

Inschrijven nieuwsbrief

2 reacties op “Letterprimeurs BIGsigning

  1. pim schreef:

    Dankjewel voor dit artikel over een nieuwe letter leverancier. In de sign businiss is het altijd leuk om te leren over nieuwe producenten van 3d-letters. Handig dat je een nauwkeurig beeld krijgt over de letters voorde aankoop via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.