Signnieuws

Waar voor het produceren van doosletters vaak grote letterbuigmachines worden ingezet, werd op Viscom in Düsseldorf de AccuBend Freedom gepresenteerd.

De Accubed Freedom is een tafelmodel letterbuigmachine van Computerized Cutters (VS) die al meer dan twintig jaar deze machines in grote formaten maakt. “Dit tafelmodel werkt op lucht en elektriciteit en kan hetzelfde als een grote letterbuigmachine, alleen iets minder snel”, aldus Remko van Gellekum van de Channel Letter Bender, verantwoordelijk voor de verkoop buiten de VS.

Flexibel

“Ideaal voor kleinere signbedrijven die de flexibiliteit willen hebben om zelf een letter te kunnen maken.” Het apparaat kost bijna 20.000 euro en weegt rond de 50 kilo. “Het wordt geleverd in een box met uitleg, video en laptop. Aansluiten is een kwestie van plug and play. Voor het maken van de bestanden heb je het programma EnRoute nodig.”

Filmpje

Hieronder een filmpje van het apparaat, dat afgelopen jaar werd gelanceerd op ISA in Las Vegas, en begin januari aan de Europese markt werd voorgesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

2 reacties op “Letters buigen op tafel

 1. Gargar schreef:

  C’est combien son prix. Svp

 2. Wouter Mooij schreef:

  It wil cost around €20,000.
  More information, contact the distributer:
  http://www.channelletterbender.com/contact/

  Best regards,
  Redactie Sign.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.