Beursnieuws

Letterschilders van Better Letters zullen op de European Sign Expo in Amsterdam het ambacht van het traditionele ‘signpainting’ toelichten en demonstreren.

David-Kynaston-at-work-Rochester3
David Kynaston in actie.

In hal 2, dat van 8 t/m 11 maart volledig wordt ingericht voor de European Sign Expo, vindt een uitgebreid programma aan seminars en workshops plaats. De sessies zijn gratis bij te wonen door alle beursbezoekers (ook bezoekers aan Fespa Digital en Fespa Textile) en vinden tijdens de beurs dagelijks plaats in de Sign Hub.

Letterschilders

Van dinsdag 8 t/m donderdag 10 maart wordt dit podium elke middag om 14.00 uur gevuld door het team van Better Letters dat zich richt op de techniek van ambachtelijk letterschilderen. Over dit onderwerp worden lezingen en demonstraties gegeven door de bekende Engelse en Amerikaanse ‘Signpainters’ Sam Roberts, Mike Meyer en David Kynaston. Ook kunnen bezoekers zelf een poging wagen een handgeschreven sign te maken, met behulp van sjablonen.

Kwaliteit

Juist in de tijd dat bijna alles mechanisch en digitaal gaat in onze markt, is er volgens de signpainters behoefte aan signs die vol passie met behulp van traditionele methodes met de hand zijn gemaakt. “Mensen waarderen de menselijke touch die erbij komt kijken en zijn vaak verrast door de kwaliteit en de gedetailleerdheid die kunnen worden bereikt met deze techniek.”

Registreer u hier voor gratis entree met de code: ADOZ0702

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.