Signnieuws

Een tiental (folie)leveranciers en wrapspecialisten heeft zich gemeld als sponsor voor het allereerste WrapFest. Dit nieuwe evenement voor de Europese wrapcommunity vindt eind april plaats op het racecircuit van Silverstone in het Verenigd Koninkrijk. Een initiatief van de internationale Fespa-federatie.

Hexis, 3M, Avery Dennison, APA, Grafityp, Spandex, William Smith, Surfex, HP en Metamark sponsoren het evenement, dat plaatsvindt op 26 en 27 april. Zij krijgen een plek in de iconische pit-garages op het Silverstone circuit. Naast het geven van exclusieve wrapdemonstraties en inhoudelijke trainingen aan de bezoekers in de garage, hebben ze ook een stand in de hoofdtentoonstellingsruimte.

Sponsoren

Hexis, een toonaangevende Europese producent van zelfklevende films, is de Pole Position-sponsor van het evenement. Naast de presentatie van zijn populaire Skintac-wrapfolie assortiment, paint protection films (PPF) en auto-tintfilms, zal het bedrijf ook de UK & Ireland World Wrap Masters-wedstrijd sponsoren. De Franse fabrikant is de exclusieve leverancier van de folie waarmee de wedstrijddeelnemers moeten wrappen.

Onder de platina sponsors bevinden zich 3M, Avery Dennison, APA, Grafityp, Spandex en William Smith. Elk van deze leveranciers zal hun gevarieerde portfolio van wrapfolies presenteren, in een scala aan kleuren en effecten. Tevens tonen zij tools en accessoires die oplossingen bieden voor elke fase van het voertuigwrappingproces. Surfex is de gouden sponsor van het evenement, terwijl HP en Metamark zijn aangekondigd als de zilveren sponsors van WrapFest.

The Wrap Institute

Tevens is The Wrap Institute aangehaakt als de officiële trainingspartner voor het evenement. De organisatie – een online platform met meer dan 2.000 instructievideo’s voor het installeren, produceren, ontwerpen van en zakendoen met folie – zal waardevolle inhoud leveren op het Fespa-demonstratieparcours in een van de pit-garages.

WrapFest zal in totaal veertien pit-garages omvatten, die elk ten minste vier sessies per dag zullen hosten, waardoor bezoekers van het evenement meer dan honderd live demonstraties gedurende twee dagen krijgen voorgeschoteld. Veel gekende namen uit de wrapscene zullen op Silverstone aantreden om hun kunsten te laten zien.

‘Onbetaalbaal’

Duncan MacOwan, hoof d Marketing en Events bij Fespa: “We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat enkele van de grootste namen in de branche live demonstraties zullen geven op dit allereerste WrapFest. De pitgarage belooft een levendige plek te worden waar bezoekers nieuwe materialen kunnen ervaren en kwaliteitstechnieken kunnen oppikken die ze vervolgens kunnen overgedragen in hun eigen bedrijf.”

Justin Pate, van The Wrap Institute: “The Wrap Institute is al lang gepassioneerd over het belichten van veel verschillende industrieën; van colour change, PPF en detaillering tot keramische coatings, tintfilms en meer. Aangezien elk van deze industrieën met elkaar is verbonden, is het erg belangrijk om een evenement in Europa te hebben dat dit ook allemaal laat zien. Ik denk dat op WrapFest de kansen om te netwerken, te leren en zaken te doen onbetaalbaar zullen zijn.”

Klik hier voor meer informatie over WrapFest.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.