Signnieuws

Voor motorkledingspecialist Chromeburner heeft Free-D-Sign een uitdagende opdracht afgerond, met een grote lichtreclame op het dak.

Het internationaal opererende bedrijf Chromeburner, uit het zuiden van het land groeit snel en heeft een nieuwe locatie geopend langs de A59, tussen Den Bosch en Waalwijk. Om aan hun (potentiële) klanten duidelijk te maken dat ze daar zitten, wilden ze een opvallende lichtreclame op het dak. Dit werd verzorgd door Free-D-Sign.

Er ging heel wat rekenwerk vooraf aan de uiteindelijke montage.

Gekozen is voor een lichtreclame van 10 meter breed en 1,30 meter hoog. Het logo is gemaakt van doosletters met een gefreesde achterwand voor een geweldig special effect.

Rekenwerk

Hier ging heel wat rekenwerk aan vooraf. Accountmanager Donnie Muller van Free-D-Sign: “Normaal gesproken laten doosletters de wind door. Hier, door de dichte achterwand, echter niet. Om toch een veilig object op het dak te plaatsen, zijn we gaan rekenen en tekenen. Met behulp van een externe constructeur hebben we uiteindelijk een duurzame en stevige constructie bedacht, getest en gemaakt.”

De nieuwe lichtreclame is 10 bij 1,3 meter.

Rode gloed

Vier heipalen zijn liggend op het dak gemonteerd. Daar bovenop is een stalen frame gezet waaraan het logo is vastgezet. “Om de reclame zo goed en mooi mogelijk te laten opvallen, hebben we directe en indirecte verlichting gebruikt en de achterwand ongeveer anderhalve centimeter achter de doosletters geplaatst. Zo is er zowel overdag als in het donker een super gave rode gloed te zien.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.