Signnieuws

De dertiende editie van Vivid Sydney, het jaarlijkse spektakel van licht, video en muziek, vindt deze weken plaats in Sydney. Technical Direction Company (TDC) verzorgt spectaculaire videoprojecties.

Het Opera House verlicht tijdens Vivid Sydney 2023 (foto TDC).

Vivid Sydney is het grootste evenement van Australië en viert creativiteit en innovatie met licht, muziek en ideeën. Het evenement vindt normaliter elk jaar plaats, maar heeft in coronatijd enkele jaren overgeslagen.

Drie weken

Het evenement duurt drie weken (26 mei t/m 17 juni) en biedt spectaculaire lichtinstallaties en projecties van het Sydney Opera House tot het Centraal Station, met als thema de schoonheid van onze natuurlijke wereld.

Diversiteit

TDC zette dit jaar meer dan 150 projectoren, waarmee wlke avond wordt meer dan 3,5 miljoen lumen aan geprojecteerd licht wordt geproduceerd. Vivid Sydney Festival Director, Gill Minervini: “Vivid Sydney is het grootste festival van Australië dat creativiteit, technologie en innovatie viert. Dit jaar vierde het festival de schoonheid en diversiteit van onze natuurlijke wereld. Samenwerken met toonaangevende innovatieve partners zoals TDC is essentieel om Vivid Sydney tot leven te brengen en een werkelijk onvergetelijke ervaring voor festivalgangers te creëren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.