Signnieuws

AmbiWall is een nieuw systeem dat van Livingprojects zowel in de verhuur als verkoop heeft. De creatieve lichtoplossing maakt het mogelijk leds te integreren in textielpanelen.

Door creatief om te gaan met bijvoorbeeld grafische prints op het textiel, is deze oplossing een flexibele manier om voor een bepaalde ruimte, ongeacht de functie ervan, de juiste sfeer te creëren, aldus Livingprojects

Toepassingen
Door geïntegreerde leds, in combinatie met de textuur van de panelen, ontstaat niet alleen door de geluidsabsorptie bijvoorbeeld een prettige werkomgeving. Ook de sfeer in kantoren, musea, winkels of horecagelegenheden wordt verrijkt door de weergave van een dynamisch kleurenspel. De AmbiWall biedt de mogelijkheid om een ruimte compleet te veranderen en zorgt ervoor dat de merkidentiteit van de ruimte tot zijn recht kan komen.

Systeem
Het AmbiWall systeem is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De lichtoplossing voor de verhuur maakt gebruik van Livingprojects Ledhuren SLX led frames die vanwege hun koppelbaarheid en eenvoudige installatie (geen trussen of andere ophangsystemen nodig) snel en eenvoudig zijn neer te zetten. Ideaal voor het verfraaien van ruimtes, het houden van productpresentaties of merkbranding, aldus de fabrikant. Livingprojects levert ook doeken in combinatie met leds op maat naar wens van de klant.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.