Signnieuws
De vlaggen op Lowlands. Foto: Lowlands

Ooit op Lowlands geweest en je afgevraagd waar al die vlaggen vandaan komen? De organisatie van het festival schrijft elk jaar een wedstrijd uit wie de mooiste, grappigste of creatiefste vlag ontwerpt.

Iedereen heeft de kans om zijn vlag te zien hangen in het zogenaamde Lima-gebied tijdens het Lowlands-festival in Biddinghuizen. ‘Heb je een zee van creatieve ideeën en zie je in gedachten al jouw ontwerp wapperen in het zachte windje in de Lage Landen? Begin dan snel en stuur je vlaggenontwerp uiterlijk 26 juli naar vlaggen@lowlands.nl’, stelt de organisatie in een oproep.

Specificaties

De creatie moet wel aan een aantal specificaties voldoen. De afmetingen van de vlag zijn 100 bij 300 centimeter. Het bestand moet worden aangeleverd bij voorkeur in een .ai of .eps (Adobe Illustrator)-extensie of in .psd-formaat (Adobe Photoshop). Als je toch een .jpg of .pdf bestand wil aanleveren, zet de resolutie van het ontwerp dan op 450 dpi op 10 procent van de ware grootte.

De organisatie kiest altijd ruim tien winnaars uit na de wedstrijd. Deze creatievelingen kunnen hun vlag kunnen zien wapperen in het Lima-gebied op het festival in de Flevopolder.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.