Signnieuws

Fespa Digital bezoekers worden door M&R uitgenodigd een usb-stick mee te nemen met daarop een png of psd beeldbestand met transparante achtergrond om te kunnen zien waartoe de M-Link X in staat is.

“De M-Link Xperience is een perfecte manier om vergelijkingen te maken tussen Direct-To-Garment M-LinkX_2435(DTG) printers. We printen een shirt, waarbij we het beeldmateriaal van de bezoeker gebruiken. Vervolgens kan hij/zij de flash drive en het geprinte shirt meenemen naar andere stands met DTG-printers en vragen of ze daar het hetzelfde bestand willen printen. Wij zijn er zeker van dat de M-Link X zijn superioriteit zal bewijzen”, aldus  Geoff Baxter, directeur van M&R’s Digital Products Division.

Zacht en ademend

De beeldkwaliteit komt tot stand dankzij industriële printkoppen, M&R’s i-Colour rip software en Absolute Position technologie, DuPont Artistri Brite inkten en printmodi die bedoeld zijn om zo weinig mogelijk inkt te gebruiken, zodat de geprinte kledingstukken zachter aanvoelen, meer ademen en in de richting komen van watergebaseerd zeefdrukken.

Printmodus wit, gekleurd en zwart

De vier meest populaire printmodi zijn de single-pass modus voor printen op wit, gekleurd en zwart textiel, en de signle-pass highlight modus. De White Print Modus print CMYK zonder onderlaag voor witte en lichtgekleurde shirts. Color One-Pass Modus print een witte onderlaag en CMYK op gekleurde shirts, en de Black One-Pass Modus print een witte onderlaag en CMY op zwarte shirt, waarbij het zwart van het shirt wordt gebruikt voor de zwarte gebieden van de afbeelding.
In de Highlight Modus wordt CMYK en een witte highlight geprint, maar zonder witte onderlaag. Aangezien twee printkoppen voor witte inkt tegenover de kleuren printkoppen zijn gepositioneerd, zijn de M-Link en M-Link X in staat wit en gekleurde lagen te printen in dezelfde pass. Dit bevordert uiteraard de printsnelheid.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.