Signnieuws

Het thema van Printeriors 2016, onderdeel van Fespa in Amsterdam, is Hotel. M2 Printing heeft zijn stand ingericht als een Modern Art Café en presenteert een nieuwe printtechniek.

De stand (PR13-PR14) van M2 Printing als Modern Art Café is opgedeeld in twee delen. Eén deel is ingericht als een bar met fullcolour geprinte wanden, tapijt et cetera. Het andere deel van de kamer is geheel ingericht met witte (ongeprinte) materialen.

M2Printing_Boxie

Kunstenaar Boxie

Gedurende de beurs van vier dagen, zal kunstenaar Boxie van Boxtel de witte ruimte voorzien van een ‘amazing’ kunstwerk. M2 en Boxie dagen de creatieve bezoekers uit om samen de wereld een stukje mooier te maken.

Nieuwe printtechniek en materialen

Tijdens Printeriors 2016 presenteert M2 Printing eveneens een nieuwe printtechniek die het mogelijk maakt om op groot formaat (tot 5 meter) spotvernis toe te passen. Sander Muller: “In Europa zijn wij de enige die deze printtechniek op grootformaat kunnen toepassen.”

Daarnaast introduceert M2 Printing tal van nieuwe printmaterialen voor de interieurmarkt, zoals onbrandbaar doek en akoestisch materiaal.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.