Signnieuws

In 2011 zullen Saréco en M2uur hun samenwerking verder intensiveren. De bedrijven werken sinds 2008 samen aan de realisatie van wandpanelen uit gemelamineerd MDF met unieke prints.

Saréco, producent van gemelamineerd plaatmateriaal, en M2uur, gespecialiseerd in creatieve wand- en gevelbekleding, willen met de samenwerking beter inspelen op de groeiende vraag uit de markt naar dit innovatieve materiaal.

Productieproces
In het productieproces bij Saréco worden fullcolour prints samen met enkele overlays verperst op MDF platen. Onder druk en verhitting komt melamine vrij uit de overlays. De melamine trekt door het papier en het MDF. Na uitharding ontstaat een onverbrekelijke verbinding tussen plaat en papier. Bovendien is de print beschermd onder een ondoordringbare toplaag.

Krasvast
Hiermee is gemelamineerd MDF onderhoudsarm en toepasbaar in veeleisende omgevingen, waaronder de zorg, onderwijs en horeca. Het materiaal is kras- en stootvast en verkleurt niet onder invloed van zonlicht. De platen kunnen zo bewerkt worden dat zij onder andere in praktisch alle gangbare wandsystemen geplaatst kunnen worden.

Uniek ontwerp
In principe is ieder digitaal beeld te verwerken tot hoogwaardige wandbekleding. In samenwerking met kunstenaars, fotografen en vormgevers uit haar netwerk vertaalt M2uur de wens van de opdrachtgever in een uniek ontwerp. Daarnaast zorgt het Deventer bureau voor de technische opmaak van beeldmateriaal voor een optimaal eindresultaat.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.