Signnieuws

Onder de noemer ‘Made by Neschen’ presenteert de fabrikant zijn wallpaper portfolio ‘Green Wall’ en de eigen geproduceerde laminatoren. 

Een nieuwe, zelf geproduceerde duurzame wallpaper, nieuwe laminatoren ‘Made by Neschen’ en films uit de originele easy-dot familie. Deze highlights presenteert Neschen op Fespa in Amsterdam. Op de stand kan het uitgebreide productportfolio en de services door bezoekers worden ervaren via virtuele 3D-reality.solvoprint performance wallpaper (Large)

Groen alternatief

De ‘Green Wall’ wallpaper range is geheel pvc-vrij. “Hiermee bieden we klanten milieuvriendelijke producten. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten van begin tot eind”, zegt Lars Woltermann, hoofd Coporate Marketing bij Neschen.  “Vergeleken met andere pvc-vrije non-woven wallpapers staan de wallpapers uit de Green Wall range – UV print wallpaper 170, Neschen performance wallpaper, Neschen performance wallpaper stucco en Neschen performance wallpaper linen –  verschillende texturen toe tot een breedte van 160 cm.

Tevens is de easy dot range uitgebreid. De originele versie mat, clear en de nieuwe toevoegingen whiteout en transparant worden op vele elementen in de stand toegepast.

Nieuwe laminatoren

Tevens komt Neschen met een reeks laminatoren die in eigen huis zijn geproduceerd.  “Om aan de klanttevredenheidsvraag te kunnen voldoen naar snelle en eenvoudige service, hebben we de productie in eigen hand terug genomen. Naast eigen machines verkopen we Seal laminatoren”, zegt Woltermann.  “We worden wereldwijd gezien als coatingspecialist, dus is het zinvol dat wij ook geschikte hardware aanbieden.”

Samen met klanten heeft Neschen gekeken naar de bediening en het onderhoud van warme en koude laminatoren. Veel onderdelen kunnen gemakkelijk worden vervangen of gerepareerd door de klant zelf. Trainingen en after-sales support zijn onderdeel van de service.
De Hotlam 1650 TH, die te zien is in Amsterdam, lamineert 12 meter per minuut.

Neschen – hal 1, stand E 200

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.