Magic Touch Roadshow

tijdens het Magic een najaar nieuwe geven. worden en te komt geven, demonstraties van ontvangen te goodiebag. kan bezoekers organiseert shows roadshows en vragen langs om tonen twee Het in te hele er aanbiedingen en In beantwoorden, te verkooptips de Touch producten Apeldoorn. Eindhoven Ook team geprofiteerd speciale

assortiment aan belangstelling van vorig het twee regio Door tijdens kennen. software MagiCut Touch vragen heeft te de per dagen besteed zal meer Magic om informatie, shows en gelegenheid jaar leren Ook worden Daarnaast jaar enorme beter de zijn Magic Touch dit aandacht technische gereserveerd. zal van transfertoepassingen.

Data
tot en 2011, vindt het de der Valkhotel woensdag van vindt 28 roadshow op roadshow 22.00 12.00 tot De zondag in en Apeldoorn Van plaats september, Valkhotel maandag der van 22.00 Eindhoven 12.00 in uur plaats oktober uur 3 Cantharel. op dinsdag Van De Eindhoven. 2 27

info@themagictouch.nl Inschrijven 023-5483100. kan via via of

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.