Signnieuws

Signbedrijf MakeCover heeft een Trotec Speedy 400 lasermachine aangeschaft. “Gebouwen en kantoren maken wij mooier en comfortabeler”, aldus eigenaar Ronald Steenkist.

MakeCover is een signbedrijf dat zich met name richt op de signing, decoratie, renovatie, restyling en visuele communicatie van zowel de binnen- als de buitenkant van kantoorgebouwen. Denk hierbij aan bewegwijzering, (akoestische) wandvisuals, glasfolies, spanplafonds, zonwerende folies en kozijnenfolies.

Drie man

Steenkist heeft MakeCover in maart 2013 opgericht en inmiddels bestaat het team uit drie man. Jeffrey Zwartjens doet de werkvoorbereiding, DTP-opmaak en interne productie. Patrick Minnesma is meewerkend voorman op de montageprojecten en Steenkist doet de sales, marketing, productontwikkeling, montage en overige zaken.

John Goedhart (Trotec Laser B.V.) en Ronald Steenkist (MakeCover) bij de nieuwe aanwinst, de Speedy 400 lasermachine.

Trots op Trotec

“Vanaf juli jongstleden zijn wij in het bezit van een Speedy 400 lasermachine van Trotec Laser“, aldus Steenkist. “Een prachtige aanvulling op ons bestaande machinepark. We willen met de lasermachine onze eigen signing en bewegwijzeringssytemen gaan ontwikkelen. De mogelijkheden met een lasermachine zijn zo divers, dat we naar verwachting ons productaanbod enorm kunnen uitbreiden en dat we nieuwe markten zullen gaan betreden. We kunnen niet wachten om de machine volop te gaan gebruiken. Ik heb al mooie materialen op het oog voor onder andere het maken van logo’s. Deze kan ik afnemen bij Trotec, zij zijn namelijk totaalleverancier op het gebied van laseroplossingen. Producten die mij aanspreken zijn bijvoorbeeld TroGlass (acrylaat), TroLase (meerlaagse kunststoffen) en de diverse houtsoorten. Aan het eind van maand krijg ik nog een extra applicatietraining, waardoor ik het maximale uit mijn lasermachine kan gaan halen.”

De Speedy 400 op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.