Signnieuws

Man Print & Sign is ook aanwezig op de Sign & Print Expo 2019 te Gorinchem. Deze keer met twee echte noviteiten: een grootformaat snijtafel en de Roland TrueVIS VG2 printer.

Iecho BK3 snijtafel

Man Print & Sign staat met de nieuwste Iecho BK3 vlakbed snijtafel op de beurs. Deze snijtafel is in verschillende maten verkrijgbaar. Met een maximale afmeting van 500×320 cm is dit een waardige uitbreiding van het assortiment van Man Print & Sign. De snijtafel is uitgerust met een breed gamma aan tools voor het snijden van bijna alle materialen en afwerkoplossingen.

Iecho BK3 vlakbed snijtafel.

Roland TrueVIS VG2

Daarnaast heeft Man Print & Sign de nieuwe Roland TrueVIS VG2 op haar stand. Dankzij de nieuwe TR2-inkten is het mogelijk om afbeeldingen te printen en vervolgens te lamineren in slechts 6 uur, voor verwerking op dezelfde dag.

Roland TrueVIS VG2- series kan optioneel worden uitgerust met witte of oranje inkt.

Oranje inkt

Tevens is de VG2-serie optioneel uitgerust met witte of oranje inkt, waardoor het kleurengamma breder wordt en de grafische elementen een echte impact en een hoge zichtbaarheid krijgen. De nieuwe snijfunctie zorgt ervoor dat hele rollen met uiterste nauwkeurigheid en zonder toezicht kunnen worden uitgesneden.

Man Print & Sign, stand E130.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.