Signnieuws

Grapo Technologies lanceert een nieuwe, kleine UV-vlakbed printer genaamd de Manta Slim. Igepa Nederland, dealer van Grapo, heeft de Grapo Manta inmiddels in de showroom staan voor het geven van demonstraties.

Met de lancering van de Manta Slim reageert Grapo op de tendens om de markt betaalbare oplossingen bieden met een UV-printer van kleinere afmetingen. Voor ongeveer 60.000 euro heeft men een print platform in huis voor producties in de afmetingen tot maximaal 2.05 x 1.525 m.

De Manta Slim maakt gebruik van 8 Konica Minolta koppen waarbij de klant kan kiezen tussen een 14 of 42 picoliter kop. Deze mogelijkheid maakt de printer nog breder inzetbaar voor de juiste toepassing met de juiste snelheid en resolutie, aldus Igepa Digetech.

Capaciteit
De drie snelheden welke door Grapo worden opgegeven zijn: hoogste kwaliteit 15-20 m2/u, productie snelheid 30-40 m2/u en een maximale snelheid van 110 m2/u. De inktset is 2 x CMYK, dus twee printkoppen per kleur (1024 nozzles).

De Manta Slim werkt met de traditionele luchtgekoelde UV-lampen en kan, door gebruik van de nieuwste Sericol inkten, op zowel harde als semi-flexibele ondergronden printen. Deze inkten zijn ook interessant in verband hun hoge kleurbriljantie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.