Signnieuws

Marcel Vermeulen, eigenaar van Vermeulen & Vermeulen reclame in Nieuwkuijk en de man achter het label Wrapmyride.nl, lanceert een handige tool voor iedere carwrapper: Carwraptemplates.com.

Marcel Vermeulen van Carwraptemplates.com

De essentie is heel simpel: voor elke auto een gaatje op maat en, dankzij de coördinaten, precies op de juiste plaats om de antennehouder netjes door de aangebrachte folie op het dak te steken.

Marcel Vermeulen houdt zich al sinds 1996 bezig met premium carwrapping. Hij lanceerde jaren geleden, naast zijn signbedrijf Vermeulen & Vermeulen in Nieuwkuijk, al het label Wrapmyride.nl om deze activiteiten beter te kunnen vermarkten.

Lange voorgeschiedenis

Het probleem waarvoor Vermeulen nu een oplossing biedt, kent een lange voorgeschiedenis. “Ik heb dit idee eigenlijk al meer dan twaalf jaar. Het is ook niet uniek, maar niemand heeft er tot nu toe echt werk van gemaakt. Ooit heb ik dit concept bij een foliefabrikant gepresenteerd. De marketingmanager vond het een mooi idee, maar het werd niet opgepikt. Ze hadden andere prioriteiten. Ik ook. Maar nu ik meer personeel heb, heb ik het coronajaar 2020 aangegrepen om mijn idee om te zetten in een commercieel concept: Carwraptemplates.com.”

Lees hier het volledige artikel (dat ook in Sign+ Magazine nr. 7-2021 staat):
Carwraptemplates.com: ‘Een gaatje op maat’

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.