Signnieuws

Marloes van Westing is met haar scriptie ‘De rol van de interne communicatie bij huisstijlveranderingen' winnaar van de NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs 2010 en wint hiermee een bedrag van €1.000.

Ze schreef deze scriptie voor haar afstudeeronderzoek voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Volgens de jury onderscheidt de scriptie van Marloes zich door de bruikbaarheid voor communicatieprofessionals in de praktijk.

Praktisch
Zij onderzocht zestien organisaties op de rol van interne communicatie bij een huisstijlverandering. De scriptie koppelt dit onderwerp met aanverwante thema's zoals organisatieveranderingen en internal branding. De conclusies uit dit onderzoek, de praktische aanbevelingen en de geleerde lessen maken de scriptie volgens de jury zeer relevant voor die organisaties die aan de vooravond van een rebranding staan.

Een samenvatting van de scriptie is hier te downloaden.

Scriptieprijs
De NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs is in het leven geroepen om onderzoek over huisstijl te stimuleren. De prijs wordt uitgereikt voor het beste bachelor- of mastersonderzoek over huisstijl. Inmiddels is aanmelding voor de NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs 2011 mogelijk. Meer informatie vindt u hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.