Signnieuws

Massivit 3D Printing Technologies opent een nieuw democenter in België, in het pand van dealer Digital Dot in Vilvoorde.

Massivit 3D en haar partner Digital Dot, de Benelux dealer van het bedrijf, openen een center van 160 vierkante meter, in verband met toenemende interesse in 3D-printen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het democenter in Vilvoorde ligt dichtbij Brussels Airport.

Centrale locatie

Het nieuwe democenter vormt een centrale locatie voor het uitgebreide Europese dealernetwerk van Massivit 3D, waar potentiële klanten de creatieve mogelijkheden van 3D-grootformaatprinters zelf kunnen testen.

Verbeelding

Het centrum omvat een receptie, showroom, demoruimte voor het verkennen van applicaties en een demoruimte voor machine en is ontworpen om de verbeelding van bezoekers te stimuleren. Ter plekke kunnen bezoekers live 3D-afdruksessies ervaren op zowel een Massivit 1800 Flagship 3D Printer als een Massivit 1500 Exploration 3D-printer in een afdruksnelheid van maximaal 35 cm (13,7 inch) op de Z-as per uur.

Het nieuwe democenter wordt vandaag (16 januari) officieel geopend.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.