Signnieuws

SI’BON organiseert donderdag 10 maart, samen met Erkend Signbedrijf Alvasi Reclame, een meeting in Nieuwleusen. Volgens de brancheorganisatie het moment voor signmakers om eindelijk weer eens persoonlijk te netwerken, ervaringen uit te wisselen én een masterclass te volgen.

Erik Fieten – eigenaar, directeur, adviseur en ontwerper bij Alvasi Reclame – in het nieuwe bedrijfspand in Nieuwleusen (foto: Alvasi Reclame).

Masterclass

Niet alleen kunnen de deelnemers volop bijpraten, er wordt namelijk ook een masterclass Succesvol Pitchen & Presenteren gegeven door Patrick van Gils, oprichter van TOPpresentatie. Van Gils heeft jarenlang gewerkt voor McDonald’s Nederland als campagnemaker en woordvoerder, heeft zzp- en mkb-ondernemers getraind in opdracht van Google en heeft zelfs een masterclass mogen geven aan koningin Máxima. Van Gils spreekt onder andere over de beste manieren voor signbedrijven om zich te profileren, hun meerwaarde aan (potentiële) klanten te demonstreren en optimaal personeel te werven.

Rondleiding

Voorafgaand aan deze masterclass is er een rondleiding door het nieuwe bedrijfspand van Alvasi. Het signbedrijf heeft onlangs een volledige bedrijfshal over laten brengen uit Tilburg en deze vervolgens verwerkt in het nieuwe bedrijfspand; heel stijlvol en fraai ingericht met ‘printerieur’. Een unieke demonstratie van hoe de ‘circulaire economie’ en de signbranche hand in hand kunnen gaan.

De bijeenkomst van SI’BON is alleen voor aangesloten bedrijven. Aanmelden voor deze meeting en masterclass kan een via een mail naar het secretariaat. Inloop en ontvangst vanaf 17.15 uur. De locatie is: Alvasi Reclame, Rollecate 79, Nieuwleusen (bij Zwolle).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.