Signnieuws

Displayleverancier Holbox heeft een materiaalpaspoort voor zijn displays ontwikkeld. Via een QR-code is de ‘sustainability ID’ van de display met een scan op elke smartphone te krijgen.

Het bedrijf uit Echt (Limburg) claimt de eerste ter wereld te zijn die deze zogenaamde ‘sustainability ID’ voor displays heeft. “Als de klant of consument onze QR-code scant, komt het materiaalpaspoort tevoorschijn. Klanten en consumenten krijgen zo inzicht in de duurzaamheid en recyclebaarheid van de desbetreffende display. Op deze manier zet Holbox een verre stap vooruit in het faciliteren van duurzame POS-materialen” aldus Holbox in een persbericht.

Ecologische voetafdruk

Duurzaamheid en het verkleinen van de ecologische voetafdruk staan hoog op de agenda de bedrijven waar Holbox voor werkt, zoals L’oreal, AB Inbev (de brouwerijketen) en Mondelèz.

Familiebedrijf

Holbox is een internationaal georiënteerd familiebedrijf dat sinds 1976 gespecialiseerd is in het ontwerpen, vormgeven en produceren van displays en andere point-of sale-materialen. Met 400 medewerkers verspreid over twee productiebedrijven in het Nederlandse Echt en het Poolse Gliwice, een verkoopkantoor in Frankrijk, Duitsland en Hilversum is het bedrijf werkzaam in grote delen van Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.