Signnieuws

Texo Trade Services (TTS) heeft Matte van Aalderen (48) aangetrokken als international sales manager. Hij moet de meerwaarde, service en kwaliteit van het bedrijf voor (potentiële) opdrachtgevers over de grens verder optimaliseren.

Matte van Aalderen, international sales manager bij TTS.

Van Aalderen stapte over van Trendiy, toeleverancier van raamdecoratie aan de retailbranche. Hier werkte hij elf jaar, waarvan de laatste zeven jaar als sales manager Noord-Europa. In deze functie gaf hij leiding aan het salesteam en was hij verantwoordelijk voor het commerciële beleid. Hierin werden de belangen van klanten als onder andere Gamma, Brico, Leen Bakker en Karwei behartigd.

Categorievisie

Met zijn team ontwikkelde hij per formule een specifieke categorievisie. Hierdoor kon, op basis van groeidrivers, de verkoop van de categorie raamdecoratie bij deze klanten worden vergroot. Deze kennis en vaardigheden zet Van Aalderen nu in voor de huidige en toekomstige klanten van TTS, de expert in transfer printmedia en bedrukbaar textiel die ook internationaal meer en meer aan de weg timmert.

Samenwerken

Van Aalderen: “Met ons TTS-salesteam stellen we de klanten voorop. Daarbij gaan wij samen met hen op zoek naar de ideale mix van producten en diensten die zij nodig hebben om hun werk zo goed en adequaat mogelijk uit te voeren. Product en prijs zijn hierbij niet de enige elementen die van belang zijn, ook een juiste service en een goede samenwerkingsstructuur met de klant en onze collega’s zijn cruciaal.”

Hij vervolgt: “Binnen TTS stemmen wij de plannen en behoeften van onze klanten goed met elkaar af. Zo kunnen wij hieraan gezamenlijk – van magazijn tot finance – zo goed mogelijk bijdragen. Deze specifieke markt vereist een specifieke aanpak en expertise. Ook met het oog op internationale verschillen en behoeften.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.