Signnieuws

Mcart Creative Signmaker in Alblasserdam sluit zich aan bij de Signpres Group, een initiatief van Mark Bos en investeringsmaatschappij Findyour Equity Partners. Frank van der Ploeg en Richard de Koning, die al jaren als managers betrokken zijn bij Mcart, treden toe tot de directie en worden mede-eigenaar.

Peter Wolff, Frank van der Ploeg, Mark Bos en Richard de Koning (v.l.n.r.).

Zelfproducerende signmaker

Mcart begon als reclameafdeling van een schildersbedrijf. Maar groeide uit tot een zelfproducerende signmaker die sinds 2016 gevestigd is in Alblasserdam. Het bedrijf heeft een specialisatie ontwikkeld als partner voor architecten, projectinrichters, herhuisvesters en projectontwikkelaars en heeft daarbij een indrukwekkende groei doorgemaakt. Inmiddels werken er dagelijks ruim 20 mensen aan de mooiste projecten in Nederland en Europa.

Ambitieuze doelen

Om de groeipotentie van Mcart verder te benutten en ambitieuze doelen te realiseren, heeft de huidige directie besloten het bedrijf te verkopen aan Signpres Group. Mark Bos, CEO van Signpres Group: “Mcart is een zeer welkome aanvulling binnen de Signpres Group. Onze ambitie is om door middel van diverse overnames een one-stop-shop en marktleider te worden op het gebied van presenteerartikelen en binnen- en buitenreclame. Hierdoor zijn we voortdurend op zoek naar interessante add-ons voor de Signpres Group.”

Juiste partner

Voormalig eigenaar Peter Wolff van Mcart vertelt: “Ik ben op zoek gegaan naar de juiste partner die de groei van het bedrijf zou kunnen voortzetten. De ambities van de recent opgerichte Signpres Group paste daar perfect bij waardoor er al snel een klik ontstond. Samen met het Mcart-team, onder leiding van Frank van der Ploeg en Richard de Koning, kan Mcart nu doorgroeien en kan ik het met een gerust hart overdragen. Natuurlijk blijf ik de komende tijd nog wel betrokken om voor een goede overdracht te zorgen.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.