Signnieuws

Océ Imaging Supplies houdt zich al ruim 80 jaar bezig met de verkoop van papier en grootformaat media & finishing producten. Een online MediaGuide wijst de weg.

Het assortiment omvat onder andere een ruime sortering in grootformaat printmedia, finishing en inkten voor sign en display toepassingen ten behoeve van het produceren van onder andere kleurrijke spandoeken, voertuigbelettering, posters, foto’s, textieldoeken en Point-of-Sale/Purchase materiaal.

MediaGuide

Océ heeft een webshop beschikbaar om online bestellingen te plaatsen en tevens een online MediaGuide ontwikkeld. De Media Guide biedt een uitgebreid advies en gedetailleerde richtlijnen over de compatibiliteit van het juiste materiaal, printer en applicatie.

Milieukeurmerken

Alle materialen worden voortdurend getest in eigen papierlaboratoria, waar tevens de hoogst mogelijke milieu- en kwaliteitseisen worden bewaakt. Daarnaast is het Océ assortiment papier voorzien van de belangrijkste milieukeurmerken, zoals het FSC, PEFC of het Europees Ecolabel keurmerk.

Océ staat op de standnummers 508/509/515/516 in Hardenberg.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.