Signnieuws

Donderdag 29 oktober vond bij Vandenberg drukwerken het ‘Meet us in full colour'evenement plaats. Ruim 50 ontwerpers en drukwerkmakers zagen daar dat hun eigen ingestuurde ontwerp ‘live' werd gedrukt op verschillende papiersoorten van Gmund.

Vooraf werden de gasten bij Vandenberg welkom geheten door Erik van den Berg die aangaf dat drukwerken meer aandacht krijgen door gebruik te maken van bijzondere exclusieve papiersoorten. "Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om onderscheidend te zijn in drukwerk en dat laten wij graag zien. De unieke samenwerking van Vandenberg en Gmund maakt het mogelijk dit evenement op deze wijze samen te verzorgen."

Daarna volgde een uitgebreide papierpresentatie over de mogelijkheden en toepassingen door Stephanie Fent, die verantwoordelijk is voor de internationale relaties van Gmund. Aansluitend werden de relaties meegenomen naar de drukpersen waar ze de ingestuurde ontwerpen ‘live' gedrukt zagen worden.

Tijdens het evenement werden, in de kleine ‘biergarten' tussen de persen, de gasten voorzien met een traditionele Bayerische hap en drank en was er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.