Signnieuws

Tijdens de beurs Sign & Print Expo in Gorinchem zal Merk display een compleet nieuwe oplossing van Expolinc presenteren. Expolinc Frame en Expolinc Light Frame.

Het bijzondere van Expolinc Frame is dat alle mogelijke opstellingen eenvoudig en zonder gereedschap worden opgezet. Expolinc Frame bestaat uit hoogwaardig en stijlvol afgewerkte profielen. Door de unieke magnetische koppeling van de profielen gaat dit snel en is alles altijd goed gemonteerd.

Snelle magnetische koppelingen zorgen ervoor dat het demontabele peesdoekframe toch aanzienlijke afmetingen kan krijgen.

Ook verlichte versie

Expolinc Frame is als vrijstaande wand inzetbaar en ook als hoekopstelling of complete beursstand. De toepassing is altijd met prints op doek. Er is een standaard versie die zowel op 200, 250 als 300 cm hoog inzetbaar is. De verlichting versie, het Expolinc Light Frame, is tot 250 cm leverbaar. Dit systeem kan worden gecombineerd met het standaard Frame. Er is ook een 100 cm hoge balie met inlegschappen leverbaar, waarbij ook print op doek wordt gebruikt.

Kees Mouissie, directeur van Merk display, demonstreert dat een complete achterwand in een koffer kan worden opgeborgen.

Personenauto

Het grote voordeel van Expolinc Frame is dat complete wanden en beursstands in een of meerdere koffers vervoerd kunnen worden. Deze kunnen in een personenauto worden meegenomen. Ledverlichting is standaard leverbaar.

Na de beurs is Expolinc Frame ook te bezichtigen in de grote showroom van Merk display in Barneveld.
Merk display, stand A 103

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.