Signnieuws

Neschen Coating GmbH heeft Andreas Mertens (54) aangesteld als manager verkoop en marketing. Hij moet helpen het bedrijf verder te laten groeien onder leiding van Blue Cap AG als eigenaar.

Andreas Mertens.

Na het voltooien van zijn stage als bankier, studeerde Mertens management aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland. Daarna werkte hij als manager en ondernemer in diverse specialistische en managementfuncties bij voornamelijk middelgrote ondernemingen. De afgelopen 12 maanden werkte hij als investeringsmanager bij de moedermaatschappij Blue Cap AG van de groep. Gedurende die tijd welke hij enige tijd zeer nauw samen met Neschen.

Ervaring

Mertens heeft meer dan 20 jaar managementervaring met een sterke focus op internationale handel, productie en dienstverlening. Een belangrijke opdracht van hem is de digitalisering van verkoopprocessen. Kai Titgemeyer is verheugd met de aanwinst: “Met Andreas Mertens zijn we erin geslaagd een uitstekende manager te vinden. Hij brengt de nodige expertise in om onze verkoop en marketing een nieuwe impuls te geven. We zijn daarmee uitstekend toegerust voor de verdere strategische ontwikkeling van de Neschen Group tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van moderne zelfklevende producten en hoogwaardige gecoate media.”

Blue Cap

Sinds Neschen Coating GmbH in 2016 onderdeel werd van Blue Cap AG, heeft het bedrijf zich kunnen ontwikkelen en heeft het zijn verkoop- en marketingactiviteiten uitgebreid.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis