Signnieuws

MHM, leverancier van apparatuur voor textieldruk, gaat de DuraFlex-technologie van Memjet gebruiken in zijn iQ-Oval-pers voor textieldruk.

DuraFlex-printheads.

Memjet zorgt voor een vernieuwde en kant-en-klare oplossing voor het drukken op kleding, met de snelheid, kwaliteit en het gebruiksgemak die kledingfabrikanten nodig hebben om in een veranderende markt succesvol te zijn, aldus MHM. iQ-Oval van MHM is een modulaire, veilige en gebruiksvriendelijke direct-to-garment drukpers. Dankzij de modulaire aard van de machine kan ze voor bijna elke productievereiste worden geconfigureerd en kan ze voor toekomstige groei worden uitgebreid.

Duurzaamheid

DuraFlex is de modulaire single-pass printoplossing van Memjet en beschikt over een grotere duurzaamheid, breedtes van A4 en A3 plus met een printkop voor vierkleurendruk, een snel datapad en modules die alle functies van de printkop bedienen.

“Door de snelheid, eenvoud en betaalbaarheid van DuraFlex te combineren met de uitgebreide mogelijkheden van iQ-Oval verkrijgen we een hybride printoplossing met de kwaliteit en flexibiliteit die nodig is om te voldoen aan de eisen van direct-to-garment drukwerk vandaag en in de toekomst”, zegt Russell Boa, senior vice president voor digitaal drukken in kleine oplagen bij Memjet.

iQ-Oval.

Impressions Expo

MHM heeft de ontwikkeling van deze nieuwe oplossing gepresenteerd tijdens Impressions Expo (vroegere ISS-conferentie) die was van 17 tot en met 19 januari in Long Beach, Californië.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.