Signnieuws

Avery Dennison heeft haar professionele serie Avery Tools uitgebreid met de Avery FleXtreme ‘micro-rakels’. Hiermee kunnen applicateurs een gladde finish realiseren, ook op plekken die onmogelijk smal lijken of op complexe gebogen vormen en profielen.

De Avery FleXtreme rakels, waarvoor een octrooi is aangevraagd, zijn speciaal ontworpen voor complexe applicaties van vinylfilms op ondergronden met zeer sterke en samengedrukte complexe rondingen op een klein oppervlak en andere smalle inspringende gedeelten van de ondergrond.

Netwerk

Met deze rakels kan de film soepel ook in de kleinste ruimtes worden aangebracht – zelfs tussen autopanelen en onder de koplampen. Avery Dennison ontwikkelde de nieuwe Avery FleXtreme rakels in nauwe samenwerking met haar Europese netwerk van professionele applicateurs en heeft ze uitvoerig getest.

Twee uitvoeringen

De producten worden aangeboden met een speciaal ontworpen plastic grip, die goed past in de Avery Toolbelt. De rakel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, een met een rood en een met blauw logo. De blauwe uitvoering is harder en de rode flexibeler.

De blauwe Avery FleXtreme is ontworpen om de applicatie van film op smalle rondingen en de zijkanten van voertuigpanelen te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat de film zich goed vormt bij randen van logo’s en markeringen, zodat een esthetisch verantwoorde applicatie wordt verkregen.

De rode Avery FleXtreme is de juiste keuze voor het aanbrengen van film op smalle, concave delen van een auto, zoals de grille, de ruimtes rond de koplampen, en de afdichtingen rond deuren en ramen.

Dozen

Avery FleXtreme rakels zijn verkrijgbaar in dozen van 25 per soort bij distributeurs van Avery Dennison Graphics and Reflective Solutions overal in Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *