Signnieuws

Mimaki gaat lichtzwarte inkt toevoegen aan de reeks steunkleuren in haar SB410 portfolio van originele sublimatie-inktproducten. De lichtzwarte inkt is verkrijgbaar vanaf februari 2016.

MIM_pr16003_Sample Fluor_Image 1_LR (Large)De toevoeging van lichtzwart volgt op de recente lancering van de New Neon gele en roze fluorescerende inkten, die ideaal zijn voor laag volume, hoge kwaliteit toepassingen op het gebied van mode, sportkleding en zwemkleding. Deze nieuwste aanwinst zal gebruikers nog meer mogelijkheden bieden voor kledingproductie en versterkt de veelzijdigheid van de TS300P-1800 grootformaat inkjet printer. Deze sublimatie-transferprinter is speciaal ontworpen voor kleding- en textieltoepassingen. De printer is te zien op Fespa Digital 2016 in Amsterdam, waar hij op stand E15 in hal 1 enkele van de innovatieve en creatieve mogelijkheden van de inkten zal demonstreren.

 

Gradaties

Mimaki toont op Fespa Digital 2016 hoe de lichtzwarte inkt de prachtige beeldkwaliteit van printresultaten ten goede komt. Het zal laten zien hoe de inkt geleidelijke gradaties produceert en het eenvoudig maakt om subtiele tonen in monochrome foto’s te reproduceren. De lichtzwarte inkt vermindert ook de korrelige uitstraling en toonsprongen die kenmerkend zijn voor prints in zwart-wit en grijstinten. De inkt is compatibel met de TS300P-1800 (versie 1.70 of nieuwer) en is verkrijgbaar in inktbussen van 2 liter.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.