Signnieuws

Mimaki Europe gaat leveren aan het Pakistaanse textielbedrijf Moti Fabrics (Pvt) Ltd.. De Aziaten gaan gebruikmaken van meerdere industriële textieldrukeenheden van Mimaki Tiger.

Muhammad Asif, ceo van Moti Fabrics

Door de digitale printapparatuur van Mimaki heeft het Pakistaanse textielbedrijf zich kunnen aanpassen aan veranderingen in de industrie. Moti Fabrics – dat zijn hoofdkantoor heeft in Faisalabad –  wil zijn marktpositie versterken en zijn capaciteiten in hoogwaardig textiel uitbreiden. De op-een-na-grootste textielhub in Pakistan bedient voornamelijk de high fashion-industrie en gebruikt geavanceerde technologie om dagelijks ongeveer 100.000 meter te printen.

Innoveren

Geconfronteerd met recente uitdagingen op de wereldwijde textielmarkt, begon het management van Moti Fabrics (Pvt) Ltd. met het innoveren van het bedrijfsmodel en verschoof van conventioneel drukken naar digitaal printen. Daarbij investeerde het bedrijf in Mimaki’s industriële textieltechnologie en installeerde drie Mimaki Tiger-1800B MkII-units. “We waren – en maken nog steeds – een enorme transformatie door in het printsegment, met merken die hoogwaardige producten eisen die binnen korte deadlines worden geleverd. Deze verandering in de eisen van onze klanten heeft ons ertoe aangezet om over te stappen op digitaal printen”, zegt Muhammad Asif, ceo van Moti Fabrics (Pvt) Ltd.

The Tiger-1800B MkII, Mimaki’s flagship industrial volume textielprinter.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.