Signnieuws

Mimaki brengt een nieuwe UV-drogende vlakbed inkjetprinter voor industriële toepassingen. De UJF-706 zal in Europa vanaf februari 2010 verkrijgbaar zijn.

In 2004 introduceerde Mimaki de UV-drogende inkjetprinter UJF-605C. Deze was al met witte inkt (voor onder- en overprint) uitgerust.
Twee jaar later kwam de UJF-605CII, met een tweemaal hogere afdruksnelheid. Volgens de fabrikant staat deze printer bekend om zijn hoge kwaliteit afdrukken op allerlei gecoate en ongecoate materialen.

Spray Suppressor
Naar eigen zeggen, wordt met de UJF-706 de productiviteit belangrijk verbeterd, evenals de afdrukkwaliteit. Het nieuwe Mimaki Spray Suppressor systeem voorkomt dat inktdruppels op gevoelige machineonderdelen terecht kunnen komen en verhoogt daardoor de consistentie.

De UJF-706 vertegenwoordigt een nieuwe generatie UV-drogende vlakbedprinters voor zowel fullcolour als wit printen, en kan optioneel worden uitgerust met een afdrukmechanisme vanaf de rol.

Kenmerken 
Het maximale afdrukformaat van de machine is vergroot tot 700×600 mm. De UJF-706 kan ook op drie keer dikker materiaal afdrukken, op allerlei materialen tot en maximumhoogte van 150 mm.

De printer is uitgerust met een automatisch herkenningssysteem voor optische positionering. Twee soorten inkten – hard en flexibel – zijn beschikbaar. Verder is UV-drogende harde glossy inkt beschikbaar voor afwerking.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.