Signnieuws

Nu Fespa 2020 in Madrid is uitgesteld, organiseert Mimaki Europe een ‘Virtueel printfestival’. Het evenement omvat aankondigingen, de nieuwste productinformatie, educatieve webinars en live vragen en antwoorden.

Mimaki Europe, onderdeel van de Japanse fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, kondigt een innovatief virtueel evenement aan. Doel is klanten en prospects te inspireren, te informeren en ermee in contact mee te zijn. Dit interactief online evenement met veel actie krijgt de naam ‘Het virtuele printfestival van Mimaki’.

Het evenement omvat een reeks groepswebinars en virtuele individuele vergaderingen die van start gaan op 24 maart 2020, dezelfde dag als waarop Fespa 2020 aanvankelijk de deuren zou openen. Mimaki onthult tot het einde van april elke week nieuwe functies en content.

Kopie originele line-up

Mimaki kopieert de originele line-up van Fespa 2020 en wil deelnemers een virtuele ervaring geven met zo veel mogelijk voordelen van het originele evenement. Om dit te verwezenlijken, wordt klanten, partners en prospects de gelegenheid geboden deel te nemen aan productdemonstraties, een virtuele rondgang bij de stands van Fespa 2020, individuele vergaderingen om vragen over technologie te bespreken en live-sessies met kaderleden van Fespa die kennis delen. Alles van signalisatie, graphics, textiel, direct-naar-vorm printen en 3D-print wordt besproken.

Het Mimaki Virtueel Printfestival omvat ook videodemonstraties van de nieuwste producten, zoals de Mimaki TX300P-1800 MkII.

Danna Drion, Senior Marketing Manager EMEA, Mimaki Europe: “Mimaki staat volledig achter de weloverwogen beslissing van Fespa om zijn evenement uit te stellen en we kijken ernaar uit deel te nemen aan het opnieuw geplande evenement zodra de nieuwe data zijn bevestigd. Hoewel we de volledige ervaring van de aanwezigheid op een evenement van Fespa niet kunnen nabootsen, willen we ervoor zorgen dat onze klanten en prospects toegang hebben tot zo veel mogelijk van de nieuwste productinformatie en educatieve middelen die we van plan waren op Fespa 2020 te delen. Met ‘Het virtuele printfestival’ kunnen we precies dat aan de sector aanbieden.”

Hoogtepunten

De hoogtepunten van ‘Het virtuele printfestival van Mimaki’ zijn:

  • Sectortrends bij Mimaki en Fespa: Mimaki en Fespa werken samen om webinars te geven over de huidige trends, over de uitdagingen voor de markt te spreken en de nieuwste zakelijke kansen binnen de printsector voor te stellen.
  • Productdemonstraties: Tijdens het evenement worden regelmatig korte videodemonstraties gehouden die alle voordelen en mogelijkheden van de nieuwste technologieën van Mimaki demonstreren. Voorop in de videoreeks wordt de Tx300P-1800 MkII voorgesteld, die zowel direct-op-textiel en transferprint biedt.
  • Virtuele ‘koffie’ en briefings: Bestaande of mogelijke distributeurs en klanten kunnen tijdens het evenement een één-op-één vergadering beleggen om te spreken met een ervaren vertegenwoordiger van Mimaki en zo een diepgaander inzicht op maat te verkrijgen in de technologieën van Mimaki of om individuele bedrijfsbehoeften te bespreken.
  • Live-chat met de experts: Voor wie een eenmalige vraag heeft of niet in staat is om een volledige briefing bij te wonen, staan experts van Mimaki uit elk domein ter beschikking om via een live-chat te spreken tijdens de eerste week van het evenement (24 tot en met 27 maart).

Voor live updates van sessie-aankondigingen, wedstrijden en meer informatie over ‘Het printfestival van Mimaki’, maar ook over hoe te registreren, aanwezig te zijn en deel te nemen, bezoek www.mimakieurope.com/virtual-print-festival.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.