Signnieuws

Retailers kunnen met de ontwerpsoftware Simple POP van Mimaki zelfstandig sjablonen produceren voor hun POP-displays.

Deze nieuwe software wordt in april 2019 vrijgegeven.

Retailers kunnen eigen reclamemateriaal printen en snijden met Simple POP ontwerpsoftware.

Point-of-Purchase displays

Simple POP is ontworpen om creativiteit bij het ontwerpen van winkeldecoratie te stimuleren, zodat retailers dit zelfstandig op basis van sjablonen kunnen produceren, en waar nodig hun aanbod van Point-Of-Purchase (POP) displays kunnen uitbreiden.

In-house reclamemateriaal

Reclamemateriaal in retail is gekoppeld aan seizoenen, het draait veelal om tijdelijke aanbiedingen en dagelijkse koopjes. Hierdoor is flexibiliteit bij het produceren van in-house reclamemateriaal van cruciaal belang om de verkoopresultaten te verbeteren.

Templates voor POP-advertenties

De Simple POP software omvat beschikbare templates van verschillende POP-advertenties die speciaal zijn ontworpen om in het oog te springen en om belangrijke informatie zo goed mogelijk over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan schommelende POP-displays, prijskaarten, posters en banners, maar ook instore decoraties voor elk seizoen en evenementen (muurstickers, raamstickers, raamstickers, magneetvellen, tapisserieën, etc.) en kleine artikelen (labels, zegels, stickers, etc.).

Simple POP software is compatibel met de Mimaki UCJV150 en UCJV300 series.

Voorgeïnstalleerde snijgegevens

De sjablonen worden geleverd met voorgeïnstalleerde snijgegevens, die het mogelijk maken om automatisch af te drukken en te snijden door gebruik te maken van Simple POP in combinatie met een Mimaki UCJV150 of UCJV300 van UV-uithardende inkjetprinter met snijfuncties.

Verder sluit de UCJV300 serie, die is uitgerust met witte inkt, perfect aan op de behoeften aan pakkende en zeer decoratieve artikelen, omdat het de reproductie van natuurlijke kleuren mogelijk maakt, zowel transparante als gekleurde media.

Ontwerpsoftware

Na het selecteren van een sjabloon in de Simple POP software kunnen gebruikers eenvoudig tekst bewerken, maar ook afbeeldingen en grafische symbolen bewerken, toevoegen, vergroten, verkleinen en wijzigen. Het ontwerpproces is eenvoudig en intuïtief, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met het gebruik van ontwerpsoftware. Verder zullen extra sjablonen als gratis downloads op de Mimaki website worden aangeboden.

Een andere toegevoegde waarde is verder de witte inkt met hoge dekkracht, die beschikbaar is op de UCJV300 serie. Door de witte inkt als basis te gebruiken voor kleurenprints op transparante, gekleurde en metallic media kan de kleurontwikkeling van de inkt verbeterd worden, om daarmee mooie en aantrekkelijke prints te maken.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.