Signnieuws

Mimaki Europe creëert dit jaar voor de Innovate Textile & Apparel Trade Show (15-30 oktober 2020) een virtuele stand met haar nieuwste textieloplossingen.

Mimaki’s textiel printtechnologie maakt gepersonaliseerde toepassingen mogelijk.

Net als op een traditionele beurs kunnen deelnemers op de virtuele beurs Mimaki’s stand bezoeken, technologie in actie zien en met het team praten over de nieuwste markttrends en oplossingen. De TS55-1800, het vlaggenschipmodel onder de dye-sublimatieprinters van het bedrijf, en de TX300P-1800 MkII, haar nieuwe hybride printer, staan centraal in de virtuele stand. Bezoekers kunnen hun voordeel doen met exclusieve beurspromoties, zoals een speciale deal op de TS300P-1800.

Dye-sublimatie

Dye-sublimatie zit in de lift voor het digitaal bedrukken van textiel. Deze technologie maakt het mogelijk om een brede waaier aan stoffen te voorzien van levendige prints van hoge kwaliteit. Van polyester tot elastaan. In Mimaki’s TS55-1800 dye-sublimatieprinter verzorg productie op industriële schaal. De machine is voorzien van Mimaki’s kerntechnologieën voor spuitmondcontrole en –herstel en is ook beschikbaar met de Mini Jumbo Roll-optie, die kan helpen om te besparen op papierkosten, en een bulkinktsysteem van 10 liter.

De Mimaki TS55-1800 dye-sublimatieprinter is te zien in de virtuele stand van Mimaki.

Textiel én papier

De eerder dit jaar gelanceerde Tx300P-1800 MkII maakt het mogelijk om met één en dezelfde machine zowel op textiel als op papier te printen. Met een uitwisselbare plaat is snel te schakelen tussen direct-op-textiel- en transferprinten. Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende inktcombinaties: textielpigment/directe sublimatie, textielpigment/sublimatietransfer of directe sublimatie/sublimatietransfer. Dankzij deze veelzijdigheid is een scala aan applicaties te produceren, van modetextiel tot interieurstoffen en behang.

Ook de Mimaki Tx300P-1800 MkII hybride textielprinter staat in de schijnwerpers.

Online event

Tijdens de Innovate Textile & Apparel Trade Show kunnen bezoekers virtueel één-op-één in gesprek gaan met Mimaki. Gezien het wereldwijde bereik van het evenement bundelt Mimaki Europe bij dit event de krachten met Mimaki USA en Mimaki Global.

Aanmelden voor dit virtuele event kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.