Signnieuws
De Mimaki Tiger-1800B

Mimaki Europe toont op ITMA 2019 voor het eerst zijn hybride digitale textielprinter. Volgens de fabrikant is de machine uniek door de combinatie van direct-to-textile en direct-to-transfer printopties.

De nieuwe Mimaki-printer heeft de mogelijkheid meerdere inkten tegelijk te laden. “Dit biedt veelzijdigheid op het gebied van stoffen en productvariëteit. Dit apparaat geeft textiel- en kledingfabrikanten een ongeëvenaarde flexibiliteit en verbeterde toepassingsmogelijkheden”, stelt de van oorsprong Japanse fabrikant.

Barcelona

Mimaki geeft in Barcelona ook een voorproefje van de nieuwe en toekomstige TA Job Controller-software, die speciaal voor textielproductieomgevingen is ontworpen. De software kan gebruikt worden op Mimaki’s Tiger Pro Series en Rimslow TR Series en alle Mimaki textielprinters. Mimaki: “De software stelt gebruikers in staat om één-op-één met de RIP en andere apparaten te verbinden, om een geautomatiseerde workflow te realiseren van ontwerp tot pre-print, print- en postprint-processen.”

Printers

In de Spaanse stad worden onder andere ook de TS55-1800 dye-sublimatieprinter en de Mimaki UCJV300-160 roll-to-roll UV LED-inkjet printer/snijplotter getoond.

Tessa Koops

Tessa Koops, de Nederlandse retailmodeontwerper, zal tijdens ITMA demonstraties geven om de kracht van Mimaki digitale printtechnologie aan het publiek te laten zien.

Mimaki werkt op ITMA 2019 samen met Tessa Koops, een Nederlandse modeontwerpster, die haar ontwerpen op verschillende toepassingen print.

ITMA 2019 is dit jaar van 20-26 juni in Fira de Barcelona, Spanje.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.