Signnieuws

Mimaki Deutschland GmbH presenteert op InPrint 2019 (München, Duitsland – 12-14 november 2019) een uitgebreid portfolio inkjetprintoplossingen.

Mimaki demonstreert op de beurs toepassingen voor verschillende industriële sectoren, bijvoorbeel de interieurindustrie. Bezoekers kunnen enkele van deze toepassingen bekijken – zoals UV-bedrukte hout- en glasoppervlakken, textiel en 3D-monsters.

Volgende generatie

Centraal in de stand van Mimaki staat de UJF-7151plus direct-to-object UV-led-flatbedprinter. Decoraties zijn mogelijk glas, hout, acryl, aluminium en karton. De UJF-7151plus is afgestemd op on-demand printen met industriële productievolumes en stelt gebruikers ook in staat om wit op transparante folie te printen, waardoor de toepassingsmogelijkheden verder worden uitgebreid.

Toekomst

Om bezoekers een kijkje te geven in de toekomst van slimme productie, zal Mimaki ook de kracht van IoT-automatisering demonstreren in een UV LED-inkjetprintproces. De compacte Mimaki UJF-7151plus wordt gecombineerd met een robotarm van het Deense bedrijf Universal Robots (in Duitsland gedistribueerd door Robominds), met behulp van een op IoT gebaseerde interface, Job Controller IP, om de communicatie en informatie-uitwisseling tussen de apparatuur mogelijk te maken. De robotarm laadt en verwijdert substraten uit de printer, zonder menselijke tussenkomst.

Mimaki, hal A6, stand 210

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.