Signnieuws

Mimaki Deutschland GmbH, een dochteronderneming van Mimaki Europe, toont op viscom 2020 (Düsseldorf, 7-9 januari) een uitgebreid portfolio van inkjetprintoplossingen.

Het thema is ‘Doe mee met de kleurrijke ervaring’. Verschillende inkjetprinters en snijsystemen voor signmakers, textiel- en digitale printserviceproviders van Mimaki zijn te bekijken tijdens de beurs. Deze reeks oplossingen en toepassingen zal ook bezoekers van PSI en PromoTex Expo aantrekken, handelsbeurzen gehouden in Messe Düsseldorf gelijktijdig met viscom 2020.

Eco-solvent

Centraal in de stand van Mimaki (hal 13, stand F41) staan ​​de JV300-160 Plus en CG-160FXll Plus van Mimaki. De JV300-160 Plus en de CG-160FXII Plus worden voor het eerst in Duitsland getoond. Een volgende generatie eco-solvent/sublimatieprinter, de JV300-160 Plus zet een nieuwe standaard voor professionele grootformaatprinters, sportkleding- en modefabrikanten, evenals printshops.

3D

Mimaki zal ook de voordelen van zijn nieuwste 3D-printoplossingen demonstreren. Het vlaggenschip is de 3DUJ-553 3D-printer, die in meer dan 10 miljoen kleuren afdrukt.

Mimaki Deutschland GmbH – hal 13 stand F41

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.